Zonnevis met pepersaus

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 kook de spinazie en laat uitlekken
  • 2 kook de aardappelen, plet ze, voeg wat room en kruiden toe (nootmuskaat, zout), meng de garnaaltjes eronder (bewaar er enkele voor de versiering)
  • 3 bak de vis aan beide kanten aan in goeie boter, dit is een vaste vis, dus deksel erop
  • 4 voeg -wanneer bijna klaar- 2 kl peperbollen en sap toe
  • 5 overgiet met een klein glaasje cognac toe en flambeer (weg van dampkap!!)
  • 6 laat saus indikken met de room
  • 7 leg de uitgelekte spinazie in een ring, voeg hierop patatjes toe en versier met laatste garnaaltjes
  • 8 leg de vis op het bord en overgiet deze met de zonnevis
  • 9 Heerlijk !1
  • 0 Smakelijk !

Zonnevis met pepersaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zonnevis met dakje van champignons
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zonnevis met Duvel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zonnevis in jasje van gerookt spek met kruidige
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zonnevis in wittewijnsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept