Zoek
Gevulde aardappel met groenten en Gorgonzola
4
90 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 grote aardappelen
1 theelepel Solo Vloeibaar
1/4 rode paprika
1/4 groene paprika
1/4 gele paprika
1 fijngesneden sjalotje
1 ontvelde tomaat, zonder zaadjes, in blokjes
2 fijngesneden stengels bleekselderij
100 g Gorgonzola
1 losgeklopt ei
1 snuifje tijm
zout en versgemalen peper
Bereiding
1
Maak de aardappels goed schoon onder stromend water.
2
Verpak ze in aluminiumfolie en laat ze gedurende 40 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C gaar worden.
3
Stoof intussen de groenten in wat Solo Vloeibaar, zonder ze te kleuren.
4
Als de aardappels wat zijn afgekoeld, snij en hol ze uit.
5
Vermeng het aardappelschraapsel met de groenten en een losgeklopt ei.
6
Breng het geheel op smaak met peper, zout en tijm.
7
Schep dit mengsel terug in de uitgeholde aardappels en bedek met dunne plakken Gorgonzola.
8
Laat de gevulde aardappels op een ovenschaal gedurende 8 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C goudbruin kleuren.
9
Gevulde aardappel met groenten en Gorgonzola is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept