Gevulde aardappel met groenten en Gorgonzola

4
90 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de aardappels goed schoon onder stromend water.
  • 2 Verpak ze in aluminiumfolie en laat ze gedurende 40 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C gaar worden.
  • 3 Stoof intussen de groenten in wat Solo Vloeibaar, zonder ze te kleuren.
  • 4 Als de aardappels wat zijn afgekoeld, snij en hol ze uit.
  • 5 Vermeng het aardappelschraapsel met de groenten en een losgeklopt ei.
  • 6 Breng het geheel op smaak met peper, zout en tijm.
  • 7 Schep dit mengsel terug in de uitgeholde aardappels en bedek met dunne plakken Gorgonzola.
  • 8 Laat de gevulde aardappels op een ovenschaal gedurende 8 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C goudbruin kleuren.
  • 9

Gevulde aardappel met groenten en Gorgonzola is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept