Vlaamse karbonade

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boter smelten - sjalotten bruinen, vlees bruinen, peper, zout, laurier en azijn toevoegen en kruidnagels.
  • 2 Laten gaar stoven zeker 2 1/2 uur tot 3 uur naargelang de hoeveelheid op klein vuur.
  • 3 Desnoods een beetje water toevoegen.
  • 4 Als het gaar is de siroop toevoegen ev. citroen en binden met maïzena.

Vlaamse karbonade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Karbonade met romige groente-kaaspasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonade met bearnaisesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlaamse runderstoof
Bekijk recept
Frietje Vlaamse stoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept