waalse kost

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 maak de aardappelen en witloof schoon.
  • 2 kook de aardappelen.
  • 3 water aan de kook brengen voor het witloof, snijd het witloof in stukjes mag groot zijn.
  • 4 als het water kookt witloof laten koken.
  • 5 bak het gehakt zo in kleine stukjes.
  • 6 giet de aardappelen af witloof afgieten
  • 7 pureer de aardappelen zonder melk en boter gewoon natuur aardappelen
  • 8 witloof toevoegen en gehakt en dan heb je waalse kost
  • 9 echt een smuller.1
  • 0 extra tip je kan het in de oven zetten voor een korstje

waalse kost is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Roberto Payers spaghetti bolognese
45 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ragu met konijnen-gehaktballetjes
Bekijk recept
Ragu met konijnen-gehaktballetjes
Bekijk recept
BEEF WELLINGTON van Gordon Ramsay
110 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Waalse suikertaart
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Waalse taart
0 min
Bekijk recept