Lekker 5-gangen nieuwjaarsmenu - Voorgerecht:

4
20 min
Voorgerecht
5 sterren op basis van 1 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid het stoomzakje met de groentemix volgens de instructies op de verpakking. Breng de groentebouillon aan de kook met safraan en currypasta. Leg de vis in de bouillon en laat het op een laag vuurtje 10 minuten garen (niet koken!). Voeg de groenten uit het stoomzakje bij de bouillon en laat nog enkele minuten trekken. Verdeel de vis en de groenten over vier borden en strooi fijngehakte lavas over het gerecht. Serveer met noedels.

Lekker 5-gangen nieuwjaarsmenu - Voorgerecht: is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Lekker potje piccalilly 3 potten à 300 ml
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lekker vruchtenpannetje
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zoet-zuur Iers rundvlees
2 uur-
Bekijk recept