Aardappellasagne

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Snijd de geschilde aardappelen in dunne schijfjes en leg ze in een grote pan met water.
  • 3 Dek af, breng aan de kook en laat 5 minuten sudderen.
  • 4 Laat uitlekken.
  • 5 Verwarm de olie in een pan en stoof de ui en knoflook zachtjes aan.
  • 6 Voeg het gehakt toe en laat volledig bruinen.
  • 7 Voeg de gehakte tomaten, passata, ketchup, worcestersaus, het laurierblad en de kruiden toe.
  • 8 Breng aan de kook en laat 10 minuten sudderen zonder deksel.
  • 9 Kruid naar smaak met peper en zout.1
  • 0 Neem een grote ovenschotel en leg een laagje gehakt op de bodem.1
  • 1 Doe er eenn laagje aardappelen over. Herhaal tot het mengsel op is en eindig met een laagje aardappelen.1
  • 2 Meng het ei, de yoghurt, de melk en de geraspte kaas.1
  • 3 Giet deze saus over de aardappelschotel en werk af met extra kaas.1
  • 4 Bak 25 minuten in de oven tot de aardappelen zacht zijn en de bovenkant mooi bruin is.

Aardappellasagne is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappellasagne met maïs
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappellasagne
30-60 min -
Bekijk recept
Aardappellasagne
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuiderse aardappellasagne
0 min
Bekijk recept

Aardappellasagne met maïs
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappellasagne
30-60 min -
Bekijk recept
Aardappellasagne
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuiderse aardappellasagne
0 min
Bekijk recept