Vissticks deluxe

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 ºC. Rooster het sesamzaad in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
  • 2 Snijd de kabeljauw in 8 gelijke repen en dep droog met keukenpapier. Bestrooi met peper en zout naar smaak.
  • 3 Smelt de boter in een steelpan. Bestrijk met de bakkwast 1 vel filodeeg met gesmolten boter. Neem 1/2 el sesamzaad en strooi er iets van over het deeg. Vouw dubbel, bestrijk weer met boter en bestrooi weer met sesamzaad. Leg het vel met de korte kant naar je toe. Leg een reep vis aan het begin en vouw het filodeeg aan weerszijden een stukje over de vis. Rol het deeg met de vis op van beneden naar boven, als een loempia. Bestrijk met boter en bestrooi met sesam. Maak zo nog 7 vissticks. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze in ca. 15 min. in het midden van de oven goudbruin.

Vissticks deluxe is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Super-deluxe andijviestamppot
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kapsalon deluxe (met eend en aardappel)
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Café mocha
15 min-
Bekijk recept
Hot dog deluxe met comtékaas
Snack
Bekijk recept

Broodje vissticks met erwtenpuree & koolsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissticks met tomaten-kokossaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissticks met aardappelwafeltjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse vissticks met citroenmayo
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept