Fazant in cider met salie, bacon en appel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

person 4 timer 30 min restaurant Hoofdgerecht link Albert Heijn print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snipper de sjalot. Snijd elke appel in 8 parten en verwijder het klokhuis. Bestrooi de fazantfilets met peper en leg op elke filet 2 blaadjes salie. Dek af met een plakje bacon en druk aan.
  2. Verhit de boter in een hapjespan en bak het vlees met de bacon naar onderen 6 min. op hoog vuur. Keer halverwege. Neem het vlees uit de pan en houd warm op een bord onder aluminiumfolie.
  3. Bak in het achtergebleven bakvet de sjalot 1 min. Voeg de appel en mix voor glühwein toe en bak 4 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de appelcider toe en laat 2 min. op middelhoog vuur koken.
  4. Serveer de fazant met de appel-ciderjus.
Fazant in cider met salie, bacon en appel is een recept van Albert Heijn

Receptenzoeker