Ratatouilletaart met aardpeer

8
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 170 °C. Vet de springvorm in. Schil en snijd de aardperen in stukjes van 1 cm. Kook in 8 min. beetgaar en giet af. Bekleed ondertussen de springvorm met 2/3 van het croissantdeeg.
  • 2 Doe de ratatouille in een kom. Verkruimel de kaas erboven. Meng de tomatenpuree, eieren en aardpeer erdoor. Schep het mengsel in de springvorm en bedek met de rest van het croissantdeeg. Bak de taart in ca. 50 min. iets onder het midden van de oven goudbruin en gaar.
  • 3 Doe ondertussen de peterselie, olie en knoflook in het bakje van de staafmixer en pureer tot kruidenolie. Neem de taart uit de oven, verwijder de vorm en laat 5 min. afkoelen. Besprenkel met de kruidenolie en serveer.

Ratatouilletaart met aardpeer is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio van sint-jakobsvruchten en aardpeer met truffel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groentechips
Snack
Bekijk recept
Aardpeersoep met knoflook
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoemp van aardpeer met grijze garnalen
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ratatouilletaart
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ratatouilletaart
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouilletaart
0 min
Bekijk recept