Pompoenchutney

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de uien. Snijd de pompoenstukjes fijn. Snijd de appel in kwarten. Verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Schil en rasp de gember. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en de koriander 3 min. Voeg de pompoen, appel, gember, azijn, suiker en kaneel toe en breng aan de kook.
  • 2 Laat de chutney 5 min. koken. Neem de pan van het vuur en doe in de weckpot. Laat in ca. 30 min. afkoelen tot kamertemperatuur. Sluit de pot en bewaar in de koelkast.

Pompoenchutney is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoenchutney
Bekijk recept
Gepocheerde kip met paddestoelen
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met pompoenchutney
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pompoenchutney (3)
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Pompoenchutney
Bekijk recept
Gepocheerde kip met paddestoelen
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met pompoenchutney
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pompoenchutney (3)
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept