Spruitjesstoof met paddenstoelen

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de onderkant van de spruiten, haal de buitenste blaadjes eraf en halveer de spruiten. Snipper de ui en snijd de champignons in kwarten.
  • 2 Verhit de boter in een koekenpan en bak de spruiten, ui en champignons op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin. Voeg de bloem toe en bak al roerend 1 min. mee. Verkruimel de bouillontablet erover, voeg de slagroom en het water toe. Breng aan de kook en laat ca. 10 min. op laag vuur stoven. Roer regelmatig.

Spruitjesstoof met paddenstoelen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerenkool-spruitjesstoof
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept