Naan met pompoenspread of pittige avocado en ei

2
15 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de eieren naar wens in 6 min. zacht, in 7 min. halfhard of in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water en pel ze. Verwarm de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Pers ondertussen de limoen uit. Snijd de avocado overlangs doormidden, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Prak met een vork tot puree. Breng op smaak met het limoensap, de chilivlokken en eventueel zout. Snijd de naans open. Beleg de helft van de naans met de avocadopuree en wat waterkers. Beleg de rest van de naans met de pompoenspread en wat waterkers. Halveer de eieren en leg op elke naan een half ei.

Naan met pompoenspread of pittige avocado en ei is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Milde vissoep op z'n Indiaas
15 min-
Bekijk recept
Gerookte tofu met naan en muhammara
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Naan met lamsworstjes en salade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vélouté van zoete aardappelen met peren
20 min
Bekijk recept