Romige zeevruchtensoep

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter in een grote pan met dikke bodem, op laag vuur zodat de boter niet verkleurt. Voeg de bloem toe en laat in 3 min. gaar worden (roux). Roer regelmatig. Voeg het water, de melk en visbouillontabletten toe. Zet het vuur hoog en breng al roerend met een garde aan de kook.
  • 2 Voeg de aardappeltjes en saffraan toe, zet het vuur laag en laat in 5 min. met de deksel op de pan gaar worden. Voeg de roerbakmix toe en verwarm 5 min. Voeg de zeevruchten toe en verwarm nog 5 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Romige zeevruchtensoep is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lichte zeevruchtensoep met kokosmelk
20 min
Bekijk recept
Zeevruchtensoep met gedroogde ham
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtensoep Met Citroen
10-20 min -
Bekijk recept
Connemare Zeevruchtensoep
20-30 min -
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept