Hak's empanada's met geitenkaas (advertorial)

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het bladerdeeg uit op het aanrecht en steek er met een de ronde steker 6 rondjes uit. Rol het afgesneden deeg uit en maak er nog 2 rondjes van.
  • 2 Laat de doperwten, linzen en maismix uitlekken in een vergiet. Verkruimel de geitenkaas. Meng de maismix met de geitenkaas en de gedroogde dragon. Verdeel dit mengsel over de deegrondjes, laat de randen vrij. Vouw de deegrondjes dicht tot halve cirkels en druk de randen stevig aan met een vork.
  • 3 Leg de empanada’s op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in de oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar. Verwijder ondertussen de steelaanzet en de zaadlijsten van de rode puntpaprika’s. Snijd het vruchtvlees in piepkleine blokjes. Snipper de rode ui. Meng de paprika met de ui, de tabasco en 1/4 van de olie. Meng de mesclun salade met veldsla met de rest van de olie. Serveer de empanada’s met de salsa en de sla.

Hak's empanada's met geitenkaas (advertorial) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept
Soja-cashew-kipspiesjes met groene roerbak en rijst (advertorial)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnburger van zoete aardappel en tuinerwten met kerrie (advertorial)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitig dessert (advertorial)
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Broodje bal met linzensaus
30 min-
Bekijk recept
Sardinemousse met paprika's en limoen
35 min
Bekijk recept
Pittige mosselspiesjes met saffraanrijst
30 min-
Bekijk recept