Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)

4
20 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het stokbrood in plakjes. Leg op het ovenrooster en besprenkel met de olie. Bak ca. 10 min. in het midden van de oven. Laat iets afkoelen. Scheur de blaadjes van het basilicum in stukjes. Besmeer de bruschette met de geitenkaas en bestrooi met de helft van het basilicum.
  • 2 Snijd voor tzatziki de komkommer doormidden. Halveer de helft in de lengte, verwijder de zaadlijsten met een theelepel en rasp het vruchtvlees. Meng met de yoghurt. Pers een ½ teen knoflook erboven, voeg de rest van het basilicum toe en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 3 Snijd voor de cervelaatprikkers de kipcervelaat in 16 plakjes. Prik er 16 Amsterdamse uien met 16 cocktailprikkers op. Snijd de rest van de komkommer in plakjes. Serveer samen met de bruschette, tzatziki en cervelaatprikkers op een grote borrelplank.

Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Soja-cashew-kipspiesjes met groene roerbak en rijst (advertorial)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnburger van zoete aardappel en tuinerwten met kerrie (advertorial)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Winterse koffie (advertorial)
20 min
Bekijk recept
Fruitig dessert (advertorial)
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Borrelplank
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse borrelplank
15 min Snack
Bekijk recept
Borrel Bites van Chio
15 min Voorgerecht
Bekijk recept