Raviolibouillon met tomaat

4
15 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olijfolie in een soeppan. Fruit de knoflook 30 sec. Schenk het water in de pan, verkruimel de bouillonblokjes erboven en breng aan de kook.
  • 2 Voeg de ravioli toe en kook ze in de soep in 4 min. zachtjes gaar.
  • 3 Voeg de prei en tomaat toe en warm de soep nog 1 min. door. Breng op smaak met peper.
  • 4 Verdeel de soep over 4 kommen of diepe borden en bestrooi met een beetje Parmezaanse kaas. Geef de rest van de kaas apart erbij. Lekker met repen focaccia.

Raviolibouillon met tomaat is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept