Venkel-slastamppot met gehaktballetjes in mosterdsaus

4
20 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in 10-12 min. gaar. Verhit in een koekenpan de olie. Bak de gehaktballetjes in 10 min. bruin. Snijd of schaaf intussen de venkel in reepjes.
  • 2 Schenk de slagroom bij de gehaktballetjes. Roer de aanbaksels met een spatel los. Roer de mosterd erdoor en laat de saus tot de gewenste dikte inkoken.
  • 3 Giet de aardappelen af; vang een kop kookvocht op. Stamp de aardappelen met voldoende kookvocht tot een smeuïge puree. Schep er de venkel met de veldsla door en breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Schep de stamppot op 4 borden. Verdeel de gehaktballetjes met de mosterdsaus erover.

Venkel-slastamppot met gehaktballetjes in mosterdsaus is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept