Ontbijtcake met noten en banaan

14
15 min
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160 °C. Pel de bananen, breek ze in stukken en doe in de keukenmachine. Voeg de eieren, kokosolie en ahornsiroop toe. Schil de gember, snijd in kleine stukjes en doe in de keukenmachine met de kaneel en het zout. Maal tot een glad beslag en schenk in een ruime kom. Meng het hazelnootmeel, de havermout, kokos, pecannoten en gojibessen met een spatel door het beslag.
  • 2 Bekleed de cakevorm met bakpapier. Schenk het beslag in de vorm. Verdeel de dadels gelijkmatig over het beslag en duw ze er in. Bak de cake ca. 50 min. Steek tegen het einde van de baktijd een satéprikker in de cake. Komt deze er schoon uit, dan is de cake gaar. Laat de cake in de vorm helemaal afkoelen. Bewaar de cake in de koelkast.

Ontbijtcake met noten en banaan is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Banana Mama mocktail
10 min Snack
Bekijk recept

Ontbijtcake met muesli
15 min
Bekijk recept
Bensone, Ontbijtcake
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept