Open sandwich met appel, kaneel en amandel

4
10 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de sneetjes brood.
  • 2 Snijd ondertussen de ongeschilde appels in kwarten, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne partjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de appelpartjes 3 min. op middelhoog vuur, keer halverwege. Voeg de kaneel en de honing toe en bak nog 1 min. op hoog vuur.
  • 3 Beleg de sneetjes brood met de appel schijfjes. Hak de amandelen grof en verdeel over de broodjes. Besprenkel met de rest van de honing.

Open sandwich met appel, kaneel en amandel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Roomboter amandel-notenstol met beenham en kaas
10 min
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept

Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept