Bietenstamp met biologische worstjes

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een grote pan met water en het bouillontablet aan de kook. Schil de knolselderij, snijd in grove stukken en kook in ca. 10 min gaar. Giet af, maar vang wat kookvocht op. Schil ondertussen de bieten en rasp ze fijn.
  • 2 Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de worstjes in 10 min. rondom bruin. Stamp ondertussen de knolselderij met de (kokos)melk en eventueel wat kookvocht tot een smeuïge puree. Spoel de kikkererwten af onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng samen met de bietjes door de puree en serveer met een worstje.

Bietenstamp met biologische worstjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode ui-bietenstamp met spek
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Russische bietenstamp met kool
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietenstamp van Sandra de Klein
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept