Mosterd speklapjes met roergebakken groenten

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de speklapjes met peper en zout en bestrijk aan beide kanten met de grove mosterd. Laat even intrekken. Verhit een koekenpan met wat olijfolie en bak de spek hierin krokant. Neem de spek uit de pan. Blus de braadjus af met een scheut water en laat even inkoken.
  • 2 Bak in de tussentijd in een hete koekenpan de aardappeltjes goudbruin. Roerbak de groenten op het laatste moment met een scheutje olijfolie in een wok. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Verdeel de roerbakgroenten over de borden en leg hier de speklapjes op. Schep de aardappeltjes erbij en bestrooi met vers gesneden bieslook.

Mosterd speklapjes met roergebakken groenten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept