Spaghetti roomsaus met gehakt, spekjes en munt

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de sjalotjes in fijne ringen en de courgette in stukjes.
  • 2 Verhit een pan met wat olijfolie en bak het gehakt rul. Bak de spekjes ca. 5 minuten mee tot deze goudbruin en knapperig zijn. Bak hierna ook de sjalotten mee. Voeg als laatste de in stukken gesneden courgette toe en bak even mee.
  • 3 Verhit een pan met wat olijfolie en bak het gehakt rul. Bak de spekjes ca. 5 minuten mee tot deze goudbruin en knapperig zijn. Bak hierna ook de sjalotten mee. Voeg als laatste de in stukken gesneden courgette toe en bak even mee.
  • 4 Zet vervolgens een pan op het vuur en voeg 250 ml water, 300 ml melk en de mix voor tagliatelle roomsaus toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat de saus ca. 2 minuten zachtjes doorkoken. Voeg het mengsel van gehakt, spekjes en sjalotten toe aan de saus. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
  • 5 Serveer de saus over de pasta; garneer vervolgens met de fijngesneden munt.
  • 6 Bestrooi eventueel met Parmezaanse kaas.

Spaghetti roomsaus met gehakt, spekjes en munt is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romatomaten met munt
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept