Varkensoester met Lemongrass saus en gewokte mie met groenten

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de wokmie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kruid vervolgens de varkensoesters met peper en zout en bak in een hete pan met olie aan beide zijden goudbruin en gaar. Voeg de lemongrass saus en een scheutje water er aan toe en laat zachtjes smoren. Verhit ondertussen een wokpan met wokolie. Bak hierin de roerbakgroenten en taugé ca. 3 minuten. Voeg vervolgens de wokmie en de saus van de varkensoesters er aan toe en laat even meegaan. Indien nodig op smaak brengen met peper en zout. Snijd de komkommer en meng met de kruidendressing. Verdeel de mie over de borden en leg het vlees er bovenop. Bestrooi met gebakken uitjes. Serveer de kroepoek apart.

Varkensoester met Lemongrass saus en gewokte mie met groenten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde varkensoester met tapenade van pistachenootjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensoester Met Taglia En Portobellos<
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensoester Met Bieslooksaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept