PLUS app tit kalkoenfricandeau met pepersaus

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de deksel van de kalkoenfricandeau en zet in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 30-35 minuten. Af en toe met de braadjus bedruipen.
  • 2 Verhit vervolgens een koekenpan met boter en bak de aardappeltjesgoudbruin.
  • 3 Bak daarnaast de ui, champignons en paprika met wat olie licht aan en breng samen met de slagroom aan de kook. De kalkoenfricandeau uit de oven nemen, de saus aan de pan toevoegen en de fricandeau in plakken snijden.
  • 4 Als laatste de Provençaalse groenten verwarmen in een pannetje.
  • 5 Leg het vlees samen met de aardappeltjes op het bord en serveer met de saus en de groenten. Bestrooi de groenten met geraspte kaas.
  • 6 Dranktip: Grolsch Lentebok bier

PLUS app tit kalkoenfricandeau met pepersaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept
Karbonade met pepersaus en verse spinazie
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met pepersaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Roerei plus
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Powersmoothie met Yakult Plus
10 min-
Bekijk recept
3 mediterrane dips met een plus
Snack
Bekijk recept