Roerbakschotel met gemarineerde hamlappen

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een kom de sojasaus, knoflook en citroensap tot een marinade. Snijd elke hamlap in blokjes. Schep het vlees door de marinade en laat het hierin afgedekt in de koelkast marineren. Kook ondertussen de gele rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit hierin de sjalotjes in ca. 1 minuut. Voeg de hamlappen toe en roerbak deze ca. 7 minuten mee. Voeg vervolgens de paprikareepjes toe en roerbak deze ca. 5 minuten mee. Voeg tenslotte de spitskool en de taugé toe en roerbak deze ca. 5 minuten mee. Breng het gerecht op smaak met zout en peper. Serveer de roerbakschotel samen met de gele rijst.
  • 2 Toetjestip: Dany Sahne

Roerbakschotel met gemarineerde hamlappen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Blauwe druiven roerbakschotel
30 min-
Bekijk recept
Roerbakschotel met rosbief
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese roerbakschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept