Groentepannenkoek

4
30 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe het meel in een kom. Schenk al roerend met een garde de melk erbij, zodat er een glad beslag ontstaat.
  • 2 Voeg het ei toe en klop erdoor.
  • 3 Giet het beslag in een blender en voeg de courgette en spinazie toe.
  • 4 Mix het tot een gladde massa.
  • 5 Zet een koekenpan op het vuur en laat deze goed warm worden.
  • 6 Smelt vervolgens wat kokosolie in de pan.
  • 7 Bak de pannenkoeken in de pan; voeg voor elke pannenkoek weer een klein beetje kokosolie toe. Het is belangrijk dat de pannenkoek goed droog is voordat je hem omdraait.
  • 8 Rol de pannenkoeken op tot wraps, zodat je ze gemakkelijk kunt meenemen. Vul de wraps met bijvoorbeeld: • avocado met alfalfa; • geitenkaas met spinazie en pijnboompitten; • gerookte biologische kipfilet met geraspte wortel; • gerookte zalm met rucola en sesamzaadjes; • of besmeer ze met een groentespread.

Groentepannenkoek is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker