Aardbeienchutney met appel

4
65 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de appelstukjes met de ui, azijn, basterdsuiker, het mosterdzaad en de cayennepeper in een pan met een dikke bodem. Leg een deksel op de pan en breng aan de kook. Voeg de aardbeien toe.
  • 2 Kook de chutney circa 45 minuten tot jamdikte. Roer regelmatig met een houten lepel over de bodem van de pan.
  • 3 Schep de chutney warm in de potten, draai de deksels erop en zet ze op hun kop. In de koelkast een paar maanden houdbaar.
  • 4 Lekker bij gegrilde hamburgers.

Aardbeienchutney met appel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Broodje Met Kip En Aardbeienchutney
10-20 min -
Bekijk recept