GIJS Scholpakketjes met courgette, bosui en basilicumrijst

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 200ºC. Verdeel de courgette over 4 royale vellen bakpapier of aluminiumfolie. Leg er de GIJS Scholfilets op. Verdeel de olijven, de kappertjes en de bosui erover.
  • 2 Vouw de pakketjes iets omhoog en schenk de wijn erbij. Besprenkel met de olijfolie en bestrooi met zout en peper naar smaak. Vouw de pakketjes losjes maar goed dicht. Zet ze eventueel vast met een metalen paperclip of bind vast met een stukje keukentouw.
  • 3 Bak de scholpakketjes in de voorverwarmde oven in 20 minuten gaar. Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 4 Giet de rijst af en schep de basilicum erdoor.
  • 5 Leg de pakketjes gesloten op 4 borden. Schep er rijst bij. Geef de rest van de rijst apart erbij.

GIJS Scholpakketjes met courgette, bosui en basilicumrijst is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Ontbijtpotjes to-go met krokante granola
15 min
Bekijk recept
Rustiek volkoren spelt met verse geitenkaas en basilicum
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Granola-slagroomijs met honing en frambozen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rustiek speltsandwich met makreel, avocado en limoenmayonaise
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept