Saladewraps met rosbief en haricots verts

4
30 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de haricots verts in water met zout in 4-5 minuten beetgaar. Giet ze af en spoel onder koud stromend water.
  • 2 Leg de blaadjes sla op het werkvlak. Beleg ze met de kaas en de rosbief. Schep er de dressing, de bosuitjes en de tuinkers op. Bestrooi met peper naar smaak.
  • 3 Rol de slabladeren op en zet ze vast met een prikker of bind vast met een stukje keukentouw.

Saladewraps met rosbief en haricots verts is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aziatische saladewraps
30 min-
Bekijk recept