Gegrilde biefstuk met balsamicosaus en gepofte ui

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    : Verwarm de oven voor op 175°C. De biefstukken op kamertemperatuur. Pel de rode uien en snipper de kleine ui. Pureer de tenen knoflook. Maak de haricots verts schoon.
  • 2 Snijd de uien aan de bovenkant kruislings in.
  • 3 Stop de rozemarijn erin en leg er een plakje boter op.
  • 4 Rooster ze in een ovenschaal in ca. 20 minuten gaar.
  • 5 Snijd de aardappelrol in plakken van ca. 3 cm en leg ze op een met bakpapier beklede ovenplaat.
  • 6 Bak ze in de oven met de uien in ca. 20 minuten goudbruin.
  • 7 Verwarm 1 el olie in een steelpan. Bak hier de knoflook en ui in.
  • 8 Blus af met de azijn.
  • 9 Kook op laag vuur in tot de azijn stroperig is. 1
  • 0 Roer de honing erdoor. 1
  • 1 Kook de haricots verts beetgaar. 1
  • 2 Gril als laatste het vlees ca. 2 minuten aan beide kanten.

Gegrilde biefstuk met balsamicosaus en gepofte ui is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept