Visbrochette met wilde rijst

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de vis in blokjes van 4 cm en besprenkel ze met citroensap. Kook de wortel 4 minuten en de peultjes 2 minuten. Spoel er koud water over en laat goed uitlekken. Wikkel ieder visblokje in rauwe ham. Rijg de visblokjes, afgewisseld met stapeltjes van 3-4 peultjes en de wortelstukjes aan de spiesen. Bestrijk ze met olijfolie. Kook de rijst. Verwarm een grillpan en rooster de visbrochettes in 8-10 minuten goudbruin en gaar. Keer ze regelmatig. Serveer de vis met de rijst gegarneerd met een paar maïskorrels.

Visbrochette met wilde rijst is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visbrochette met tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mega Visbrochette Met Een Pittig Sausje En Pastaslaatje
20-30 min -
Bekijk recept
Garnalenspies en visbrochette met salsa picante
20 - 30 min -
Bekijk recept
Visbrochette
0 min
Bekijk recept