Venkelsalade met rode appel en aalbessen

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. 2 venkelknolletjes, gewassen1 elstar appel, gewassen4 à 6 takjes aalbessen1 eetl. vers citroensap2 à 3 eetl. notenoliezout en versgemalen peper2 eetl. gehakte walnoten

2. Schaaf de venkel in flinterdunne plakken en verdeel deze over 4 borden. Snijd de appel in vieren en verwijder het klokhuis. Snijd de kwarten in dunne plakken en verdeel deze over de venkel. Ris de bessen van de takken en verdeel ze over de salade. Klop het citroensap en de olie tot een gladde dressing en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de dressing over  de salade en bestrooi met de walnoten.

Venkelsalade met rode appel en aalbessen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Rodebessenchutney
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met marshmallows
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Taart met verse kaas en kleine rode vruchten
35 min
Bekijk recept

Focaccia met venkelsalade en runderreepjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Siciliaanse venkelsalade
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Fantasyburger
30 min-
Bekijk recept