Toscaanse tonijnreepjes

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de sperziebonen, peultjes en broccoli in 4 minuten in water met zout beetgaar, giet ze af en spoel er koud water over.
  • 2 Verhit de olijfolie, bak de knoflook 1 minuut, schep de tonijn­repen erdoor en roerbak ze voorzichtig 3 minuten op een hoge stand. Schep de groenten erdoor met de bosui, olijven, balsamicoazijn, zout, peper, tijm en basilicum. Verwarm nog 2-3 minuten op halve stand.
  • 3 In plaats van tonijn is tilapia of zalm ook heel lekker.Vervang de peultjes eens door sugarsnaps en tijm en basilicum door groene pesto. Wijnadvies

Toscaanse tonijnreepjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse tonijn
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijntaartje met zomerse mozaiek
Bekijk recept
Gemarineerde Tonijn
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige gnocchi-linzenschotel met worst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenterisotto met carré
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept