Thaise rosbiefsalade met eiermimosa

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de rucola eventueel iets kleiner en verdeel de sla over 4 borden. Boen de limoen schoon, rasp de schil en pers de vrucht uit. Rooster het sesamzaad in een droge hete koekenpan lichtbruin. Kook de peultjes in 5 minuten beetgaar, giet ze af en spoel er koud water over.
  • 2 Verdeel de rosbiefplakken met de peultjes en de helft van de bosui over de rucola. Meng de ingrediënten voor de dressing met limoenrasp en -sap. Giet deze over de salade en strooi er gehakt ei, sesamzaad en de rest van de bosui over.Voorgerecht of lunchgerecht voor 4 personen
  • 3
    - Vervang de peultjes door groene asperges of haricots verts.- Neem in plaats van sesamolie 1 eetlepel ketjap manis.

Thaise rosbiefsalade met eiermimosa is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Brussels witlof met eiermimosa
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentegratin met eiermimosa
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept