Tagliatelle met mosselen, tomaat en mozzarella

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Controleer de mosselen en verwijder exemplaren die na een tik op het aanrecht niet sluiten. Kook ze met weinig water in circa 5 minuten totdat de schelpen open zijn. Giet ze af, laat iets afkoelen en haal ze uit de schelp.
  • 2 Kook de tagliatelle beetgaar en giet deze af. Verhit de olijfolie in een wok of hapjes­pan. Fruit de sjalotjes en knoflook 2 minuten. Schep de pesto en de gekookte mosselen erdoor. Voeg de tagliatelle toe, schep luchtig om samen met de tomaten en de mozzarella. Giet er eventueel nog een beetje olijfolie over. Serveer het gerecht in een diep bord.
  • 3 Neem in plaats van groene pesto eens rode pesto.De mozzarella kan worden vervangen door gorgonzola.

Tagliatelle met mosselen, tomaat en mozzarella is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept