Sukadevlees met koek en appel

2
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Wrijf de sukadelapjes in met zout, peper en kruidnagelpoeder. Verhit de helft van de boter in de braadpan. Bak het vlees in circa 10 minuten bruin. Schil 1 appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in stukken. Voeg de ui, appelstukken, ontbijtkoek en het bier aan het vlees toe. Laat dit met het deksel op de pan circa 2 uur zachtjes stoven. Was de andere appel, boor het klokhuis eruit en snijd de appel in 8 plakken. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de appelplakken 2 minuten. Keer de plakken halverwege voorzichtig. Leg de sukadelapjes op de borden. Schep iets van het stoofvocht, eventueel gepureerd, erover en leg de appelplakken er dakpansgewijs op. Verdeel de peterselie erover.bereidingstijd: 2,5 uur
  • 2 Voeg eens 50 g rozijnen aan het stoofvocht toe.

Sukadevlees met koek en appel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Sukadevlees met aubergine
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sukadevlees met gember en steranijs
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sukadevlees in rodewijnsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sukadevlees Met Cantharellen Onder Bladerdeegdeksel
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept