Spinazie uit de wok met kabeljauw en kaassaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de amandelen in een droge hete koekenpan. Breng de groentebouillon aan de kook en voeg de melk toe. Smelt in een andere pan de boter, voeg al roerend de bloem toe en laat 2 minuten garen. Schenk de melk met groentebouillon er in gedeelten bij en roer tot er een gladde massa ontstaat. Roer de eieren en de kaas erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Breng de saus tegen de kook aan tot hij gebonden is. Houd de saus warm.
  • 2 Bak de kabeljauw licht aan in een met olijfolie ingevette wok. Strooi er zout en peper over. Bewaar de kabeljauw in de aluminiumfolie. Schenk de rest van de olijfolie in de wok en roerbak de spinazie erin. Voeg de pesto al roerend toe en laat de spinazie slinken. Haal de kabeljauw uit de aluminiumfolie. Leg de vis op het spinaziebed in de wok. Giet de kaassaus erover en strooi er de amandelen over.
  • 3 Vervang kabeljauw door koolvis (Vismarine) of tilapia. 

Spinazie uit de wok met kabeljauw en kaassaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept