Rundvleessalade met asperges en rucola

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd een stukje van de onderkant van de asperges. Verdeel de asperges in stukken van 3 cm en kook ze in 6-7 minuten beetgaar in water met zout. Giet ze af en spoel er koud water over. Laat ze goed uitlekken. Verdeel de rucola over 4 borden.
  • 2 Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok en roerbak hierin de knoflook en de helft van de biefreepjes 2-3 minuten. Schep ze uit de pan en houd ze even warm. Doe hetzelfde met de rest van de biefreepjes. Op deze manier worden ze krokant. Blus het bakvet af met de witte wijn en voeg balsamicoazijn, zout en peper toe. Laat dit iets inkoken tot een dressing. Verdeel de biefreepjes en de aspergestukjes over de rucola. Giet de dressing erover en garneer met reepjes tomaat en kappertjes.
  • 3 Voeg eens 25 gram geroosterde walnoten toe.

Rundvleessalade met asperges en rucola is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Pikante Rundvleessalade
10-20 min -
Bekijk recept
Thaise Rundvleessalade
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Pesto Rundvleessalade
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleessalade
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept