Rode grapefruitsalade met gerookte vis

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de grapefruits en snijd de partjes uit de vliezen. Rooster de amandelen of pijnboompitten in een droge hete koekenpan goudbruin. Meng de ingrediënten voor de dressing. Verdeel de sla en de olijven over de borden. Leg de grapefruitpartjes waaiervormig in een cirkel op de sla. Leg de makreel ertussen. Sprenkel de dressing erover. Strooi de amandelen of pijnboompitten erover. Halveer de granaatappel, schep de pitjes eruit en garneer de salade ermee.
  • 2 • Vervang granaatappelpitjes door miniblokjes rode paprika.• Neem in plaats van makreel gerookte heilbot.

Rode grapefruitsalade met gerookte vis is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Rode bonensmurrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept