Omeletrol met hammousse

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eieren los met de crème fraîche, zout en peper. Verwarm de olie of boter in een grote koekenpan met anti-aanbaklaag en giet het eimengsel erin. Laat de omelet met het deksel op de pan op lage stand in circa 10 minuten stollen. Laat de omelet afkoelen en maal ondertussen de ham met de mascarpone en ketchup in de keukenmachine tot een fijne mousse. Breng de mousse op smaak met worcestershiresaus en verdeel dit over de gehele omelet. Rol de omelet losjes op zodat de mousse er niet uitgeperst wordt en rol hem in een stuk vershoudfolie. Laat minimaal 1 uur in de koelkast opstijven. Snijd de rol in vier stukken en zet ze rechtop op een bordje. Lekker met toast en salade.+ 1 uur koelen.

Omeletrol met hammousse is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hammousse met scampi
30 min-
Bekijk recept
Hammousse met portgelei
30 min Snack
Bekijk recept

Mihoensoep
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Omeletrol met kaas en ham
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omeletrol met kaas en mosterd
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nori Omeletrol Met Crab
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept