Mihoensoep met oesterzwammen

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de kippenbouillon. Borstel of veeg de oesterzwammen schoon en snijd ze in repen. Voeg ze met de mihoen en bosui bij de soep en kook zachtjes 3 minuten. Serveer de soep met een plakje limoen en bestrooi met koriander.

Mihoensoep met oesterzwammen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mihoensoep
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Mihoensoep met rosbief en kokos
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mihoensoep
20-30 min -
Bekijk recept
Mihoensoep
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept