Meloensalade met parmaham

1
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de veldsla of rucola over 4 borden. Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan. Halveer de meloen, verwijder de pitten, schil de vrucht en verdeel deze in plakken of blokjes. Meng de ingrediënten voor de dressing.
  • 2 Leg de meloen en ham op de sla. Verdeel de pijnboompitten en kerstomaten erover. Garneer met blaadjes basilicum en druppel de dressing erover.

Meloensalade met parmaham is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept
Meloensalade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Komkommerslang
20 min Snack
Bekijk recept
Meloensalade in gembermarinade
15 min Nagerecht
Bekijk recept