Krokante taartjes met

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.Snijd de vellen filodeeg in 12 gelijkevierkanten van 12-14 cm.Bestrijk de deegvierkanten aanbeide zijden met boter. Leg zediagonaal gestapeld per 3 stuksin de vormpjes. Bak ze in het middenvan de oven in 10-12 minutenlichtbruin en krokant. Boende citroen schoon onder heet water.Rasp de helft van de schil,pers deze helft en snijd de restvan de citroen in plakjes voor degarnering.
  • 2 Snijd 75 gram makreelfilet in repen. Pureer de restvan de makreel met het brood, sjalotje, citroenraspen -sap. Breng op smaak met peper en meng decrème fraîche erdoor. Verdeel de rucola over dedeegbakjes en schep de mousse met 2 lepels erop.Garneer met de makreelreepjes en citroenplakjes

Krokante taartjes met is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept