Krokante kipfingers met nectarinesalsa

4
30 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie tot 180°C. Haal de kiprepen door de bloem. Meng de kerrie­poeder door de eieren en giet dit mengsel in een diep bord. Haal de bebloemde kiprepen erdoor. Meng de pinda's met het broodkruim. Haal de kip erdoor. Druk de buitenste laag goed aan en zet de kip 15 minuten in de koelkast. Meng intussen de ingrediënten voor de salsa. Frituur enkele kiprepen tegelijk in circa 3 minuten goudbruin en gaar. Laat ze goed uitlekken en afkoelen in een vergiet bekleed met keukenpapier. Serveer ze koud met de salsa.

Krokante kipfingers met nectarinesalsa is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Nectarinesalsa met rode ui
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept