Knolselderijstamppot met speklapjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de knolselderij met de aardappelen en zout in circa 20 minuten gaar. Bestrooi het spek met zout, peperen kerrie poeder. Bak de speklapjes in hete boter of olijfolie aan beide kanten goudbruin en gaar in 10-12 minuten. Schep ze uit de pan en houd ze warm. Bewaar het bakvet. Giet de knolselderij en aardappel af. Verwarmde melk, voeg hem bij de knolselderijen aardappel en stamp deze grof.Schep het bakvet, de bosui en kaas erdoor. Serveer de stamppot met de speklapjes.

Knolselderijstamppot met speklapjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Speklapjes met witlof uit de oven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met groninger worst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde speklapjes met bieten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hertenbiefstuk met wijn-stroopsaus en vanille-appeltjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met knolselderij-aardappelpuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderijstamppot met balletjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept