Kiwi-mangosalade met bosvruchtencoulis

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de kiwi en mango over de borden. Sprenkel er citroensap over. Pureer de bosvruchten en meng de wijn erdoor. Giet deze coulis vlak voor het serveren in een straaltje over de vruchten. Garneer eventueel met blaadjes munt en granaatappelpitjes.

Kiwi-mangosalade met bosvruchtencoulis is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Tiramisu met Limoncello & Bosvruchten
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Torentje van wentelteefjes
60 min Nagerecht
Bekijk recept

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
IJsje van kiwi met munt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Triffles-minuut met aardbeien en kiwi’s
Nagerecht
Bekijk recept