Kipkebab met avocadosalade

1
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de olie met chili- of paprikapoeder, knoflookpoeder of geperste knoflook, zout en peper. Schep deze marinade door de kipreepjes met de sjalotjes en laurierblaadjes. Laat dit 15 minuten intrekken.
  • 2 Meng voor de salade citroenrasp, citroensap, honing en olijfolie. Schep de dressing over de avocado en ui. Verdeel dit mengsel over de sla en strooi de peterselie erover. Rijg de vleesblokjes, afgewisseld met sjalotjes en laurierblaadjes aan 4 spiesen. Leg de spiesen circa 15 minuten onder een warme grill of in een hete grillpan. Draai ze regelmatig om. Bedruip ze met de overgebleven marinade. Serveer ze met de avocadosalade.
  • 3 Vervang de helft van de avocado door zachte geitenkaas.

Kipkebab met avocadosalade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kip-avocadosalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gordita's met gegrilde kip en avocadosalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pita met falafel en avocadosalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosalade met aardbeien, frambozen en feta
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kipkebab met gegrilde venkel en kruidige olie & gegrilde meloen met rozenpepersiroop en rozenblaadjes
2 uur-
Bekijk recept
Couscous met kipkebab
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipkebab met abrikoos en mango
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipkebab
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept