Kalfsreepjes met Chinese kool en tijm

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de kalfsreepjes met gember­poeder.
  • 2 Verhit de olie en roerbak de vleesreepjes enkele minuten tot ze rondom lichtbruin zijn. Voeg de koolreepjes bij het vlees met tijm, zout en peper en schep ze regelmatig om. Giet de wijn erbij en stoof 2 minuten. Rooster intussen de amandelen in een droge hete koekenpan lichtbruin. Strooi ze vlak vóór het serveren over het gerecht.
  • 3 Vervang de kalfsschnitzel door kipfilet of varkenshaas. Neem in plaats van Chinese kool, witlof of spitskool. 

Kalfsreepjes met Chinese kool en tijm is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalfsreepjes met balsamicoazijn en honing
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zwitserse Kalfsreepjes
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfsreepjes In Kaassaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept