Kaiserbroodje met dillemascarpone en gerookte zalm

4
10 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Roer 100 gram mascarpone los met wat versgemalen peper en fijngehakte dille. Breng op smaak met een paar druppels citroensap en zout. Was een komkom-mer, snijd hem in de lengte door en schil hem vervolgens met een kaasschaaf in dunne plakken. Breng dit op smaak met wat druppels citroensap, zout en versgemalen peper en een eetlepel olijfolie. Snijd van 4 kaiserbroodjes een klein kapje af en hol de broodjes een beetje uit. Vul ze met de mascarpone en een paar plakjes gerookte zalm. Leg het kapje erop en serveer dit op een bordje met wat komkommer. Lekker met een glas witte wijn of melk.

Kaiserbroodje met dillemascarpone en gerookte zalm is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Kaiserbroodje met mascarpone, granaatappel en amandel
10 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kaiserbroodje De Luxe
10-20 min -
Bekijk recept
Broodje Aap
0-10 min -
Bekijk recept
Zuurkoolburger
0 min Voorgerecht
Bekijk recept