Kabeljauw met kerrie-kaasroom

6
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de drooggedepte kabel-jauwfilet in gelijke delen. Besprenkel ze met citroensap en bestrooi ze met zout en peper. Kook de wortel 3 minuten, giet af en spoel er koud water over. Verhit de olijfolie en roerbak hierin de prei 2 minuten. Leg 6 stukken kabeljauwfilet naast elkaar. Verdeel 3/4 deel van de wortel en prei erover en leg de andere stukken kabeljauw er precies op zodat een strakke sandwich ontstaat. Zet deze naast elkaar in de ovenschaal. Verdeel de rest van de wortel en prei erover. Bak de kerriepoeder in het bakvet van de prei en meng de kookroom erdoor. Schep de helft van de kaas erdoor en schenk de kerrieroom over de vis. Verdeel de rest van de kaas erover en zet het gerecht 20 minuten in het midden van de oven. Kook intussen de tagliatelle beetgaar en giet af. Serveer de kabeljauw op de tagliatelle.

Kabeljauw met kerrie-kaasroom is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmgratin Gourmetrecept
- 10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aspergetaart
20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tagliatelle met champignons
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmgratin
5 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept